La grupa al Facebook

Diumenge, Gener 28, 2024 Blog 652

Assemblea 2024

El dissabte 27 al local del Sortidor es va celebrar la assembla 2024, un total de 6 membres de la junta i 13 socis assistents, una assistència enguany força

...
Dilluns, Febrer 27, 2023 Blog 1391

Aquest dissabte 25 de Febrer, es va celebrar la assemblea al Centre Civic el Sortidor per elegir i presentar la nova junta.

La junta entrant estarà presidida per Cristian Llevadias a la

...
AC Montjüic en STRAVA

Recopilació de fotos del centenari.

  
 
 
El dissabte 6 de novembre farem un esmorzar conjunt de club on tots els socis tindran l'esmorzar pagat a base d'entrepà de pernil (amb alternativa vegetariana), begudes i cafés.
El lloc on es farà a les 10:30 a Martorelles, al bar de Can Raiguer, les sortides dels diferents grups estan programades per anar a Martorelles, però qui vulgui pot venir en altres mitjans de transport.
Aprofitarem aquest esdeveniment per fer la entrega de les insígnies de plata als socis que l'any passat o l'actual han complert 25 anys continuats com soci de la entitat.
 
Us esperem a tots!!!!

GRUPS

A la grupa per donar cabuda a tots els nivells, tenim diferents grups amb diferents longituds i ritmes. En tots els grups no es deixarà ningú abandonat a la carretera, i es fa una paradeta a reposar i esmorzar a mig camí. Els nivells de més alt a més baix son llebrers, grup A, grup B22 i grup C.

VEURE SORTIDES

LLEBRERS

Es el grup amb un ritme base més elevat, amb els recorreguts més llargs. Al hivern sobre els 80, al estiu poden arribar als 130 o 140 km.

VEURE SORTIDES

GRUP A

Grup amb un ritme inferior a llebrers, i recorreguts de dificultat similar a aquests.

VEURE SORTIDES

GRUP B 22

Grup amb un ritme tranquil, amb distàncies al estiu sobre els 100 km. i al hivern sobre 70 km.

VEURE SORTIDES

GRUP B

Grup on s'agrupa gent que no pot sortir tant regularment. Ritme molt suau, amb distàncies que com a molt al estiu arriben a 90 km i al hivern fan uns 60 km.

VEURE SORTIDES

VETERANS

VEURE SORTIDES

Cookies