La grupa al Facebook

Diumenge, Gener 28, 2024 Blog 652

Assemblea 2024

El dissabte 27 al local del Sortidor es va celebrar la assembla 2024, un total de 6 membres de la junta i 13 socis assistents, una assistència enguany força

...
Dilluns, Febrer 27, 2023 Blog 1391

Aquest dissabte 25 de Febrer, es va celebrar la assemblea al Centre Civic el Sortidor per elegir i presentar la nova junta.

La junta entrant estarà presidida per Cristian Llevadias a la

...
AC Montjüic en STRAVA

Recopilació de fotos del centenari.

La propera assemblea que serà com sempre l’últim cap de setmana de gener, i ja es farà la convocatòria en el proper butlletí, serà la última que jo, Xavier Òdena, actuaré com a president, ja que presento la meva dimissió per aquella data i amb mi plega la junta actual.

Fins llavors, el club mantindrà l’activitat normal de penjar calendaris i classificacions a la web, fer llicències, preparar butlletí, mantenir xarxes socials,..., però mantenint un perfil més baix degut a ser la última temporada i no engegar coses que no continuem.

Quan vaig agafar la presidència, em vaig marcar com objectius principals per una banda tenir una estabilitat de junta i per l’altre acabar amb les eternes baralles que han sovintejat al club els últims 15 anys amb dimissions, canvis de presidència, disputes entre grups.

La fórmula que vaig voler aplicar era intentar promocionar la interacció entre grups, per una banda fent que la junta tingués representants dels diversos grups de cara tenir una visió més global de club, i per l’altre intentant realitzar activitats que facilitessin la comunicació transversal entre aquests.

Però tot i que hem avançat en força aspectes, igualment durant aquests anys hem hagut de patir varies crisis i disputes que han anat desgastant aquesta junta en general, i la presidència en particular.

Per tant es el moment de tancar un cicle, i donar pas a una nova junta que amb forces renovades, pugui afrontar els reptes als que s’enfronta el club en els propers anys.

De manera que us convido a presentar candidatures per en la propera assemblea crear un calendari electoral si tenim varies propostes, o ja directament que surti una junta nova si sol en tenim una.

GRUPS

A la grupa per donar cabuda a tots els nivells, tenim diferents grups amb diferents longituds i ritmes. En tots els grups no es deixarà ningú abandonat a la carretera, i es fa una paradeta a reposar i esmorzar a mig camí. Els nivells de més alt a més baix son llebrers, grup A, grup B22 i grup C.

VEURE SORTIDES

LLEBRERS

Es el grup amb un ritme base més elevat, amb els recorreguts més llargs. Al hivern sobre els 80, al estiu poden arribar als 130 o 140 km.

VEURE SORTIDES

GRUP A

Grup amb un ritme inferior a llebrers, i recorreguts de dificultat similar a aquests.

VEURE SORTIDES

GRUP B 22

Grup amb un ritme tranquil, amb distàncies al estiu sobre els 100 km. i al hivern sobre 70 km.

VEURE SORTIDES

GRUP B

Grup on s'agrupa gent que no pot sortir tant regularment. Ritme molt suau, amb distàncies que com a molt al estiu arriben a 90 km i al hivern fan uns 60 km.

VEURE SORTIDES

VETERANS

VEURE SORTIDES

Cookies